Camping de Mars

Camping de Mars
Vanaf €292.22
Camping de Mars

Camping de Mars

Camping de Mars is een prachtig gelegen camping in een van de mooiste gedeelten van Midden-Frankrijk! De camping biedt werkelijk alle ingrediënten voor een zorgeloze vakantie voor het hele gezin. Zo is er voor waterpret een verwar...

Streek
Auvergne

Plaats
Cordelle

Naam camping / accomodatie
Camping de Mars

U kunt deze kampeervakantie boeken al vanaf €292.22 bij Camp2relax.

Informatie over de aanbieder van deze vakantie:
Camping de Mars prijzen:
Reisorganisatie Aanbieding Vanaf prijs
Camp2relax
Camping de Mars

€292.22
Vacanceselect
Camping de Mars
Camping de Mars is een prachtig gelegen camping in een van de mooiste gedeelten van Midden-Frankrijk! De camping biedt werkelijk alle ingrediënten voor een zorgeloze vakantie voor het hele gezin. Zo is er voor waterpret een verwarmd zwembad. Ook natuurliefhebbers komen volop aan hun trekken. Bovendien is deze camping één van de 2 campings die het label 'qualité de la Loire 'heeft en de enige camping in het gebied met het label 'groene sleutel' wat staat voor een duurzaam beleid. Voor ons staat het vast: Camping de Mars is een waar paradijsje!

Ligging

Camping de Mars is perfect gelegen voor zowel de rustzoeker als de cultuursnuiver. Het terrein ligt niet ver van het plaatsje Cordelle, hier vindt u verschillende winkels en een postkantoortje. Niet ver weg ligt een leuk strand aan de Loire. Deze rivier is ook te bereiken via een klein weggetje naar beneden, hier is geen strand, maar voor vissers is het natuurlijk wel een eldorado.

Voorzieningen


€292.22