Camping Saint Laurent

Camping Saint Laurent
Vanaf €175.09
Camping Saint Laurent

Camping Saint Laurent

Camping Saint Laurent ligt op één van de mooiste plekjes van Bretagne, direct aan een baai! Het terrein biedt werkelijk alle ingrediënten voor een zorgeloze vakantie voor het hele gezin. Voor de waterpret is er een leuk overdekt z...

Streek
Bretagne

Plaats
La Foret - Fouesnant

Naam camping / accomodatie
Camping Saint Laurent

U kunt deze kampeervakantie boeken al vanaf €175.09 bij Camp2relax.

Informatie over de aanbieder van deze vakantie:
Camping Saint Laurent prijzen:
Reisorganisatie Aanbieding Vanaf prijs
Camp2relax
Camping Saint Laurent

€175.09
Vacanceselect
Camping Saint Laurent
Camping Saint Laurent ligt op één van de mooiste plekjes van Bretagne, direct aan een baai! Het terrein biedt werkelijk alle ingrediënten voor een zorgeloze vakantie voor het hele gezin. Voor de waterpret is er een leuk overdekt zwembad en een mooi buitenbad en voor de allerkleinsten is er genoeg waterplezier te beleven in het grote peuterbad. Bovendien ligt de camping direct aan zee en de kinderen zullen zich dan ook zeker vermaken met bijvoorbeeld krabbetjes vangen! Voor ons staat het vast: Camping Saint Laurent is een waar paradijsje!

Ligging

Camping Saint Laurent is perfect gelegen voor zowel de rustzoeker als de cultuursnuiver. Het terrein ligt aan de rand van het plaatsje La Forêt-Fouesnant en ook de bekende plaatsen Pont l'Abbé en Concarneau liggen niet ver van de camping. En wilt u graag van zon zee en strand genieten? Dat kan ook, want u bent hier niet ver van de prachtige stranden van de zuidelijke kust van Bretagne.

Voorzieningen

...

€175.09