BCT

BCT
Vanaf €181.00
BCT

BCT

Dit appartement (soms toegankelijk is voor mindervaliden, soms bestaande uit 2 verdiepingen) is uitgerust met een volledig ingerichte keuken met vaatwasser, koelkast, kookplaten en magnetron. Er is een woonkamer met 2 uitschuifbedden + 1 bed voor een extra persoon. Er zijn 2 slaapkamers met tweepersoonsbed of éénpersoonsbedden, er is een badkamer of douche, een toilet, een balkon of terras en een skilocker. Voor circa € 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

Streek
Rhone-Alpes

Plaats
Les Déserts

Naam camping / accomodatie
Les Chalets du Berger

U kunt deze kampeervakantie boeken al vanaf €181.00 bij Roompot.

Informatie over de aanbieder van deze vakantie:
BCT prijzen:
Reisorganisatie Aanbieding Vanaf prijs
Roompot
BCT

€181.00
BCT
In de woonkamer van dit appartement vindt u een bedbank of een uitschuifbaar bed. Er is een keuken met vaatwasser, kookplaten, een combimagnetron en koelkast. Het appartement heeft of twee slaapkamers met tweepersoonsbed en een cabinekamer met stapelbed (of verdieping met twee eenpersoonsbedden), of het heeft een slaapkamer met tweepersoonsbed, cabinekamer en slaapkamer elk met stapelbed. Er is een badkamer met verwarmd handdoekenrek en een wc. De meeste appartementen hebben nog een extra badkamer en wc en verder een balkon of terras en een parking. Voor circa € 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€200.00
BCT
Dit gezellige appartement (dubbel) biedt hoogstaande voorzieningen: een woonkamer met slaapbank, een keuken voorzien van een vaatwasser, kookplaten, magnetron/grill en buiten een terras of balkon en parkeerruimte. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers (elk met 2 éénpersoonsbedden of stapelbedden), 1 badkamer of doucheruimte en een toilet (vaak gescheiden). Extra tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden in de woonkamer. Voor circa € 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€262.00