Camping Adriatico

Camping Adriatico
Vanaf €107.71
Camping Adriatico

Camping Adriatico

Camping Adriatico is een heerlijke camping in Italië voor de hele familie. Tal van recreatieve mogelijkheden, waaronder een buitenzwembad en apart kinderbad maken uw verblijf hier aan de kust tot een onvergetelijke tijd. Boek deze...

Streek
Adriatische kust

Plaats
Cervia

Naam camping / accomodatie
Camping Adriatico

U kunt deze kampeervakantie boeken al vanaf €107.71 bij Camp2relax.

Informatie over de aanbieder van deze vakantie:
Camping Adriatico prijzen:
Reisorganisatie Aanbieding Vanaf prijs
Camp2relax
Camping Adriatico

€107.71
Vacanceselect
Camping Adriatico
Camping Adriatico is een heerlijke camping in Italië voor de hele familie. Tal van recreatieve mogelijkheden, waaronder een buitenzwembad en apart kinderbad maken uw verblijf hier aan de kust tot een onvergetelijke tijd. Boek deze vakantie aan de Adriatische kust bij Vacanceselect.nl!

De voorzieningen van Camping Adriatico

Gezinnen met kinderen zullen op Camping Adriatico hun hart op halen: · Openlucht zwembad en kinderbad · Fietsverhuur · Restaurant/pizzeria Ook is er voor de kinderen van alles te doen: · Kinderspeeltuin · Spelletjesruimte · Ping pong Tevens is er WIFI op de camping aanwezig.

Uw verblijf op Camping Adriatico

U verblijft in een nieuwe Camp2Relax Lodgetent voorzien van alle gemakken, zoals een keukenunit en een eigen badkamer en toilet. Dat is nog eens kamperen in luxe met de hele familie! Op het mooie terras voor de Lodgetent is het heerlijk ontspannen. Zie voor meer informatie het tabblad 'bekijk de accommodatie'.

De omgevin...


€107.71