Camping Oliva

Camping Oliva
Vanaf €202.91
Camping Oliva

Camping Oliva

Camping Oliva is een gezellige familiecamping direct aan het strand van Istrië. Vakantievieren gaat hier moeiteloos! Op de camping geniet u van het heerlijke zwembad met zonneterras. Maar natuurlijk loopt u elke dag ook naar het strand, waar u een prachtig uitzicht heeft over de zee en de groene kustlijn van Istrië. Laat u zich verleiden voor een tochtje op de jetski of gaat u gezellig met z'n allen waterfietsen? Via een promenade loopt u zo naar het centrum van Rabac, met z'n winkeltjes en uitnodigende terrassen. De kinderen vermaken zich hier ook uitstekend. Zwemmen, sporten en leuke dingen doen met het enthousiaste, Nederlandstalige team van de kinderclub. In uw accommodatie kunt u prima zelf kokerrellen. Maar het is wel heel verleidelijk om in de pizzeria of het restaurant u te laten verwennen door de kookkunsten van de chef-kok… Kom naar Kroatië en boek nu uw vakantie op Camping Oliva bij Vacanceselect!

De voorzieningen van Camping Oliva

Op de camping...

Streek
Kroatië

Plaats
Rabac

U kunt deze kampeervakantie boeken al vanaf €202.91 bij Vacanceselect.

Informatie over de aanbieder van deze vakantie:
Camping Oliva prijzen:
Reisorganisatie Aanbieding Vanaf prijs
Camp2relax
Camping Oliva
Camping Oliva Camping Oliva is een gezellige, niet massale familiecamping die direct aan zee en aan het mooie strand van Rabac is gelegen. Deze camping, genoemd naar de talrijk aanwezige olijfbomen, is ingeklemd door bergen en daa...

€584.49
Thomas Cook
Camping Oliva
Camping Oliva is een 3-sterren camping in Rabac. De stacaravans liggen op ca. 10- 500m afstand van het kiezelstrand. De camping heeft een mooie ligging op een oude olijfboomgaard. U kunt gebruik maken van het grote zwembadcomplex van de ...

€441.00
Vacanceselect
Camping Oliva

€202.91
Camping Oliva
Camping Oliva Camping Oliva is een gezellige, niet massale familiecamping die direct aan zee en aan het mooie strand van Rabac is gelegen. Deze camping, genoemd naar de talrijk aanwezige olijfbomen, is ingeklemd door bergen en daardoor beschut gelegen. Via het strand loopt u zo via de promenade naar het centrum van het levendige Rabac. Boek nu uw vakantie naar Rabac in Kroatië bij Vacanceselect.nl!

De voorzieningen van Camping Oliva

Camping Oliva heeft diverse voorzieningen, zoals: · Zwembad met zonneterras · Drie restaurants en een bar · Supermarkt

Uw verblijf op Camping Oliva

Uw ruime en comfortabel ingerichte Camp2Relax stacaravan beschikt over een terras met tuinmeubilair. Tevens heeft u de beschikking over airconditioning en een koffiezetapparaat. Zie voor meer informatie het tabblad 'bekijk de stacaravan'.

De omgeving van Camping Oliva

Camping Oliva is gelegen nabij het plaatsje Rabac aan de Middellandse Zee. Rabac is een l...

€584.49