Appartement Recreatiepark Wiringherlant

Appartement Recreatiepark Wiringherlant
Vanaf €335.00
Appartement Recreatiepark Wiringherlant

Appartement Recreatiepark Wiringherlant

In het uiterste noorden van Noord Holland ligt het voormalige eiland Wieringen. Het is een bijzonder stukje Nederland met een landschap dat sterk afwijkt van de omringende polders. Het heeft een glooiend landschap en is wat ''losser'' ingericht met kronkelende wegen langs tuinwallen en grote zwerfkeien. Recreatiepark Wiringherlant is een kleinschalig park met de sfeer van vroeger en meerdere verblijfsmogelijkheden. Zo is er een camping met ruim 100 vaste plaatsen, een 10-tal hotelkamers en een aantal luxe villa's en chalets.
In het hart van het recreatiepark is "Het Lagerhuys", een horeca gelegenheid met gezellige bar, terras, snackcorner en restaurant. Hier is ook een speeltuin met met airtrampoline. In een voormalige boerderij op het park is een wellness complex ingericht met o.a. sauna, solarium en jacuzzi. Gebruik tegen betaling. In de zomer is naast het park een maisdoolhof. Animatieprogramma tijdens het gehele hoogseizoen. Het park wordt begrensd door een dijk met daarachter de Waddenzee. Hier is de mogelijkheid om uw eigen boot te water te laten. Overige watersportmogelijkheden in Den Oever.
Dit bijzondere appartement is in juli 2010 opgeleverd, maar smaakvol ingericht in de stijl ''grootmoeders tijd''. Het is of u op vakantie bent in het Zuiderzeemuseum met het comfort van nu! De extra bedden in de slaapkamer zijn in de vorm van een bedstee.

Streek
Nederland

Plaats
4

U kunt deze kampeervakantie boeken al vanaf €335.00 bij Chalet.

Informatie over de aanbieder van deze vakantie:
Chalet.nu biedt meer dan 25.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt bij Chalet.nu onder andere huizen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen, chalets en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.
Appartement Recreatiepark Wiringherlant prijzen:
Reisorganisatie Aanbieding Vanaf prijs
Chalet
Appartement Recreatiepark Wiringherlant

€335.00