KPL

KPL
Vanaf €18.00
KPL

KPL

Comfortplaats 80 tot 100m2 met stroomaansluiting 6A, kabeltv-aansluiting, watertappunt en afvalwaterafvoer.

Streek
Zeeland

Plaats
Breskens

Naam camping / accomodatie
Zeebad

U kunt deze kampeervakantie boeken al vanaf €18.00 bij Roompot.

Informatie over de aanbieder van deze vakantie:
KPL prijzen:
Reisorganisatie Aanbieding Vanaf prijs
Roompot
KPL

€18.00
KPL
Standaardplaats. Het terrein is rustig, terrasvormig aangelegd en ruim van opzet en beschikt over; schone sanitaire ruimtes, 24 uur per dag warm water in de douches, afwasplaatsen met warm water, diverse watertappunten, wasserette, telefooncellen met muntinworp, voldoende parkeergelegenheid.

€18.00
KPL

€18.00
KPL

€18.00
KPL
Standaardplaats 70-80 m2, stroomaansluiting 6 A. Het terrein is rustig en sfeervol aangelegd en beschikt over; schoon en goed sanitair, 24 uur per dag warm water in de douches, sanitaire ruimte met babyroom, aangepast sanitair voor mindervaliden, afwaskeukens met warm water, diverse watertappunten, wasserette, telefooncel met muntinworp.

€19.00
KPL

€19.00
KPL
Comfortplaats. De camping heeft beschutte plaatsen van 80 m2;. Ze zijn van alle gemakken voorzien. Iedere plaats heeft een zuil met aansluitingen voor water, electra en kabeltv. De plaatsen zijn geschikt voor 1 tent of caravan met 1 klein bijzettentje.

€20.00
KPL

€20.00
KPL
Comfortplusplaats. Het terrein is rustig, terrasvormig aangelegd en ruim van opzet en beschikt over; schone sanitaire ruimtes, 24 uur per dag warm water in de douches, afwasplaatsen met warm water, diverse watertappunten, wasserette, telefooncellen met muntinworp, voldoende parkeergelegenheid.

€23.00
KPL

€23.00
KPL
Comfortplaats. Kamperen op Camping Dishoek is uniek. De sfeervol aangelegde ruime plaatsen zijn door hun ligging, direct onderaan de duinen, uitermate geschikt voor een ontspannen kampeervakantie. De camping beschikt over uitgebreide voorzieningen zoals afwaskeukens met warm water en een wasserette.

€28.00
KPL

€28.00