Magic Mountains App Schneider

Magic Mountains App Schneider
Vanaf €149.00
Magic Mountains App Schneider

Magic Mountains App Schneider

Wenst u een vakantie voor het hele gezin? Met dagelijks een sensationeel aanbod aan activiteiten voor jong en oud? Kies dan voor Magic Mountains Appartementen Schneider. Dit appartementen complex ligt midden in het clubdorp Magic Mountains Zauchensee waar de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken onder leiding van een (deels) Nederlandstalig animatieteam. Voetballen, surfen, zeilen; het kan allemaal! Ondertussen kunt u het mooie landschap van Zauchensee al wandelend of fietsend ontdekken.

Bij aankomst ontvangt elke gast zijn Magic Mountains Card. Deze is te gebruiken als liftpas (drie berg- en dalritten per week), bij het (gratis) huren van sportmateriaal en hiermee kunt u ook nog eens gratis deelnemen aan de activiteiten in het clubdorp. Het clubdorp en alle accommodaties liggen in een omtrek van maximaal 500 meter, dus u kunt uw auto de gehele vakantie laten staan en overal te voet naar toe. Fijne vakantie!

Streek
Salzburgerland

Plaats
Zauchensee

U kunt deze kampeervakantie boeken al vanaf €149.00 bij Sunweb Autovakanties.

Informatie over de aanbieder van deze vakantie:
Sunweb autovakanties heeft een uitgebreid assortiment van autovakanties, campingvakanties, zonvakanties met eigen vervoer naar Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Italie, Kroatie, Spanje, Belgie en meer. Sunweb Vakanties heeft al meer dan 15 jaar ervaring in kwalitatieve gezinsvakanties tegen scherpe prijzen. Sunweb Autovakanties richt zich voornamelijk op (jonge) gezinnen met kinderen.
Magic Mountains App Schneider prijzen:
Reisorganisatie Aanbieding Vanaf prijs
Sunweb Autovakanties
Magic Mountains App Schneider

€149.00